Hoe vallen de maten van de kleding?

De maten van het merk Clique vallen normaal. Maar met name bij de getailleerde damesmodellen adviseren wij om bij twijfel een maatje groter te bestellen. Voor de maten van de werkkleding van Jobman en de sportkleding van Craft adviseren wij de maattabellen te raadplegen. Voor de maten van de werkkleding van Jobman en de sportkleding van Craft adviseren wij bijgaande maattabellen te raadplegen. http://www.kledingborduren.nl/wp-content/uploads/2016/08/Jobman-maattabel.pdf http://www.kledingborduren.nl/wp-content/uploads/2016/08/craft_maattabel.jpg

Wat is de minimale oplage voor een bestelling?

Er is geen minimale oplage voor een bestelling. Wel is er een verschil in prijs wanneer u 1 of 100 stuks bestelt van een product. Wanneer onze verkoop afdeling merkt dat u goedkoper uit kunt zijn, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bedrukken of borduren?

Transferdruk is een bedrukkingstechniek, die speciaal geschikt is voor flexibel materiaal. Transfers worden separaat gefabriceerd en vervolgens d.m.v. een hittepers op het textiel aangebracht. Al onze transfers zijn van een hoogwaardige kwaliteit ze zijn voorzien van een specifieke lijmlaag en hebben een uitstekende wasechtheid. Afhankelijk van oplage, de levertijd en de soort kleding, kiezen wij welke transfer er geschikt is. Bij 1 of 2 kleuren logo’s die niet te gedetailleerd zijn kiezen we voor snijfolie.

Borduren geeft uw kleding een luxe uitstraling. Met behulp van naald en garen wordt uw ontwerp of logo genaaid op textiel. Om een afbeelding of logo te borduren, moet het ontwerp omgezet worden in een borduurprogramma. Borduren is erg duurzaam, bewerking is mogelijk voor zowel tekst als een logo. De kleding kan op hoge temperaturen gewassen worden zonder dat de borduring beschadigt.

Hoe weet ik of het artikel de juiste maat heeft?

Doordat wij 1 vaste leverancier hebben met goede kwaliteitsproducten, kunnen wij zeggen dat de maten normaal vallen met een goede pasvorm. Let bij de dameskleding erop dat de producten vaak getailleerd zijn. Bij twijfel adviseren wij altijd 1 maat groter te bestellen. Als de bestelling eenmaal bedrukt of geborduurd is, is ruilen niet meer mogelijk, houd daar rekening mee. Als u twijfelt, vraag dan of u het kledingstuk mag passen, voordat het gedrukt of geborduurd wordt!

Hoe kan ik een bedrukt artikel wassen?

Indien u een product hebt besteld bij VBPromotions kunt u de normale wasvoorschriften van het bedrukte product aanhouden. Wij adviseren om het product binnenste buiten te wassen en het gewassen product NIET in de droger te drogen. Bij het strijken niet over de bedrukking strijken.

Kan ik ook zelf kleding aanleveren?

Ja, dat kan. Wij rekenen dan altijd een toeslag van 25% op de druk- of borduurkosten. U plaatst dan uw order niet via de webshop maar eenvoudig door ons een mail te sturen met het logo en evt. tekst die op de kleding moet komen. Daarna ontvangt u van ons een offerte en een proef ter controle.

Is er ook een andere betaalwijze dan iDeal?

Ja die is er, bij het bestellen kunt u i.p.v. iDeal ook kiezen voor vooruitbetaling per factuur. U krijgt dan na uw bestelling een factuur in uw mailbox. Deze kunt u dan overmaken. Let op, de levertijd gaat pas in zodra de betaling ontvangen is. U kunt dit proces versnellen door een screenshot van de betaling naar ons te mailen.