Craft sportkleding borduren en bedrukken

craft-kleding-bordurenEnjoy the hard work

Craft sportswear staat voor functionele sportkleding en comfortabele casual kleding

Zowel de prestatiegerichte sporter die gaat voor het hoogst haalbare als de enthousiaste sporter die houdt van bewegen kan zich vinden in het design, de technologie en functionaliteit van Craft.

Never let your ambition be limited by your clothes.

Het succes zit in het Craft 3-layers Principe wat is gebouwd op de expertise en intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. Alles draait om het testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Met de functionaliteit en merkbeleving van Craft bent u verzekerd van een sportieve en professionele uitstraling. Kledingborduren.nl levert het merk Craft, kijk op de site of kijk rechtstreeks bij de producten: sport poloshirts, sport shirts, sport sweater, sportvest, sportjack, sportbroek

Craft hardloopkleding

Craft is een Zweedse producent van sportkleding die bekend staat om haar focus op optimale functionaliteit. De werking van een product wordt altijd gebruikt als basis voor een ontwerp, hierna volgen onderdelen als design en praktische zaken. Bijvoorbeeld de onderkleding van Craft is als basis ontworpen om lichaamswarmte vast te houden, daarnaast wordt er rekening gehouden met het ontwerpen van de kleding aan de vormen van het lichaam. CRAFT HARDLOOPKLEDING – EEN UITGEBREID ASSORTIMENT Craft biedt een uitgebreid assortiment sportkleding en fietskleding.  

Craft hardloopkleding – van Craft voor iedereen

Hardloopkleding van Craft is voor iedereen. Het Zweedse sportmerk heeft zowel vrouwenkleding, mannenkleding als kinderhardloopkleding in haar collectie.