Borduurstudio in eigen huis

Bij Kledingborduren.nl hebben wij een eigen borduurstudio en dit geeft ons erg veel mogelijkheden. Om te beginnen kunnen wij alles in eigen beheer maken. Het hele proces is in onze handen. Dit zorgt voor snelle levering en korte lijnen. U heeft ook de mogelijkheid om in kleine aantallen te bestellen. U hoeft niet perse honderd petten af te nemen, als u aan tien genoeg heeft, dan kan dat bij ons! Wij bedrukken en borduren een logo of een tekst volgens uw wensen op een kledingstuk. Voordat wij de kleding borduren zetten wij uw logo om naar een borduurkaart. Ook maken wij het logo geschikt om te drukken.  

Eigen borduurstudio en ontwerpstudio voor het maken van borduurkaart

Dankzij de eigen borduurstudio wordt alles op maat gemaakt (borduurkaart van het logo) en zo weet u zeker dat alles aan uw wensen voldoet. Of het nu over borduren of bedrukken gaat, laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag in onze eigen borduur- en ontwerpstudio.  

Offerte aanvragen bij onze borduurstudio en ontwerpstudio

Bij ons heeft u de mogelijkheid om bij onze eigen borduurstudio en ontwerpstudio een offerte aan te vragen, hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent. Geen verrassingen, maar duidelijkheid en kwaliteit, daar staan wij namelijk voor. Wij horen het graag van u wanneer dat wij u van dienst kunnen zijn.